v-odesi-vodiy-tikayuchi-vid-politsiyi-vyikhav-u-parkan-ditsadka

В Одесі водій, тікаючи від поліції, в'їхав у паркан дитсадка

 • 11696 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 14 вересня. УНН. Правоохоронці Одеси затримали чоловіка, який в'їхав у паркан дитячого садка. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає УНН.

Встановлено, що вранці зловмисник на тривалий час залишив свій автомобіль у невстановленому місці. Відповідними службами вказане авто було евакуйовано до арештмайданчика. З'ясувавши, де знаходиться його автомобіль, зловмисник прибув на арештмайданчик і ключкою побив літнього охоронця. Потім він сів у свій автомобіль, протаранив ним ворота установи та поїхав у невідомому напрямку. Охоронець про подію повідомив до поліції.

"Тікаючи від поліцейських, правопорушник, знаходячись вже в Київському районі Одеси, в’їхав у паркан учбово-виховного закладу, у якому на той момент перебували вихованці закладу. Внаслідок події постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

У результаті погоні зазнав пошкоджень автомобіль патрульної поліції. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про кваліфікацію дій зловмисника.

Крім того, працівниками Хмельницького відділу поліції проводяться слідчі заходи на території арештмайданчику та у лікарні, куди госпіталізовано постраждалого охоронця.

Нагадаємо, у Львові жінка-водій заблокувала проїзд "швидкої" та наїхала на велопатрульного

Українські Національні Новини

Кримінал та НП