v-odesi-zatrimali-skandalnogo-aktivista-pyanogo-i-za-kermom

В Одесі затримали скандального активіста: п'яного і за кермом

 • 18226 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 27 травня. УНН. Сьогодні вночі на вул. Пантелеймонівська, 56, екіпаж патрульноі поліції, за проїзд перехрестя на заборонний сигнал світлофора, зупинив автомобіль Вольво. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі Патрульноі поліціі Одеської області.

Під час спілкування поліцейські звернули увагу на запах алкоголю з салону авто, а також на поведінку водія і пасажирів, в результаті чого автоводіям було запропоновано пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння. Драгер підтвердив порушення - 1.30 проміле. Чоловік не погодився з результатом перевірки, після чого йому запропонували проїхати до медичного закладу. 41-річний порушник від проходження медичної перевірки, у присутності 2-х свідків, відмовився.

Медичний працівник засвідчив алкогольне сп'яніння, правоохоронці склали адміністративні матеріали за порушення ч.1 ст. 130 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кермувала напідпитку: в Одесі у Вікторії Бекхем відібрали водійські права

У свою чергу радник начальника ГУНП в Одеській області Р.Форостяк зазначив, що за кермом перебував відомий активіст, при цьому не вказав хто саме.

"Патрульні поліцейські сьогодні вночі зупинили скандально відомого активіста, що був п'яний за кермом, експертиза, всі діла, оформлена сто тридцята", - написав він.

Із власних джерел УНН стало відомо, що це учасник ГО " Дорожній контроль".

Українські Національні Новини

Суспільство