v-odeskiy-oblasti-13-richniy-pidlitok-vtik-iz-likarni

В Одеській області 13-річний підліток втік із лікарні

 • 8373 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. З медичного закладу в Одеській області втік 13-річний хлопець, згодом правоохоронцям вдалося його розшукати. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"До поліції надійшло повідомлення лікаря Біляївської центральної районної лікарні про те, що з медичного закладу втік 13-річний хлопець. Не гаючи ані хвилини, поліцейські розпочали його пошуки, до яких був залучений весь особовий склад відділу. ...Правоохоронці опитали працівників лікарні та родичів хлопця, перевірили парки й дитячі майданчики, обійшли двори багатоповерхових будинків, показуючи фото дитини в магазинах, на автобусних зупинках тощо. Не стояли осторонь і небайдужі громадяни, які теж активно розповсюджували інформацію про розшук неповнолітнього", – передають у Біляївському відділі поліції Одеської області.

У результаті вжитих заходів хлопця знайшли.

"Його помітили у переході в одному з парків районного центру, коли той грався з іншими дітьми. Зрозумівши, що це саме та дитина, яку розшукує поліція, вони запросили її до себе у двір, начебто в гості, і водночас зателефонували до відділу", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провили з юнаком бесіду, а потім доставили до лікарні.

"Слід зазначити, що родина хлопчика перебуває на обліку як така, що опинилася в скрутних життєвих обставинах. В лікарні хлопець проживає вже другий місяць, поки триває процедура медичного огляду перед зарахуванням до дитячого притулку. Наразі процес вилучення хлопчика з родини та поміщення його до центру соціально-психологічної реабілітації триває", – уточнили в поліції.

Нагадаємо, на Харківщині правоохоронці виявили тіло 14-річного хлопця, який знаходився у розшуку з кінця січня цього року. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП