v-okupovanomu-mariupoli-u-rosiian-pomenshalo-ppo

В окупованому Маріуполі у росіян поменшало ППО

 • 25959 переглядiв

Російські системи протиповітряної оборони в окупованому Маріуполі були вражені, ймовірно, знищено щонайменше одну систему.

У росіян в окупованому Маріуполі поменшало установок ППО. У цьому переконаний радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він зазначає, що під час останнього прильоту по місту відбулось влучання по ППО противника в районі Аглофабрики, передає УНН.

О 13-14 з Нікольського напряму через місто в бік Аглофабрики було переміщено ось ці системи ППО. Саме вони потім здійснювали пуски. Але, головне. Влучання прийшлось саме по цих системах, після чого звичного зворотнього транспортування задля "сховати" не зафіксовано. …

– написав Андрющенко.

Деталі

Андрющенко додав, що навколо місця прильоту поставили охорону, і відзначив "дуже-дуже" високий рівень тривожності. Він зробив припущення, що мінімум одна установка ППО була знищена під час цього прильоту.

То можемо сміло закреслити одну систему ППО в зведенні ГШ завтра та підписати "наша"

– написав Андрющенко.

Низка вибухів в окупованому Маріуполі пролунала сьогодні пообіді. За словами радника міського голови Маріуполя, в Кальміуському районі працювала ворожа ППО, був пуск мінімум трьох ракет.

Додатково

Раніше партизани "АТЕШ" зафіксували розміщення цілого дивізіону російських зенітних  ракетних систем С-400 у Сакському районі Криму