v-oliynik-maye-buti-figurnatom-gaazkogo-sudu-o-ayvazovska

В.Олійник має бути фігурнатом Гаазького суду – О.Айвазовська

 • 7787 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Експерт політичної підгрупи тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Ольга Айвазовська прокоментувала позов колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника до російського суду згідно з яким події в Україні в 2014 році було визнано "державним переворотом" та зазначила, що колишній нардеп має бути фігурантом Гаазького суду. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Цей почесний юрист (В.Олійник – ред.) вирішив використати московський суд проти України замість того, щоб ходити та ставити в церквах свічки за всі ті злодіяння, які за його сприяння відбувались в Україні та в місті. Закони 16 січня проводились через пленарну залу за його керівництва і саме він рахував руки депутатів, які відали та не відали, що творили і чим закінчиться ця драма. Такі як він мали б бути фігурантами вже Гаазького суду, щоб всі отримали по справам своїм. Вірю в те, що так і буде", - написала О.Айвазовська.

Як повідомляв УНН, Дорогомиловський суд Москви у РФ визнав події в Україні в 2014 році "державним переворотом", задовольнивши позов колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника.

Українські Національні Новини

Політика