v-putin-naperedodni-novogo-roku-nagadav-a-merkel-pro-zatrebuvanist-rosiysko-nimetskoyi-vzayemodiyi

В.Путін напередодні Нового року нагадав А.Меркель про затребуваність російсько-німецької взаємодії

 • 9064 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Президент Росії Володимир Путін у привітанні з Різдвом і Новим роком канцлеру Німеччини Ангелі Меркель висловив сподівання на збереження і примноження позитивного потенціалу співробітництва. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Кремля.

"Путін привітав з Різдвом і Новим роком федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина А.Меркель ... Президент Росії висловив надію на збереження і примноження спільними зусиллями накопиченого за десятиліття позитивного потенціалу двостороннього співробітництва в різних сферах в інтересах народів двох країн і всього європейського континенту", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що російський президент у своєму посланні наголосив, що "рік, що минає підтвердив затребуваність російсько-німецької взаємодії для вирішення актуальних регіональних і міжнародних проблем, а також для протистояння загрозам і викликам глобальної безпеки".

Нагадаємо, Президент Російської Федерації офіційно привітав з наступаючим Новим роком та Різдвом глав держав та урядів світу, однак не привітав Президента України Петра Порошенка.

Українські Національні Новини

Політика