v-putin-sanktsiyami-rf-namagalisya-zmusiti-tantsyuvati-pid-chuzhu-dudku

В.Путін: санкціями РФ намагалися змусити "танцювати під чужу дудку"

 • 10948 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. За допомогою санкцій Росію намагалися змусити "танцювати під чужу дудку", обмежувальні ж заходи допомогли на внутрішньому ринку російським сільгоспвиробникам, хоч і потрібно пам'ятати, що це не триватиме вічно. Про це заявив президент РФ Володимир Путін у посланні до федеральних зборів, передає УНН з посиланням на прес-службу Кремля.

"Два роки тому ми зіткнулися з серйозними економічними викликами, з несприятливою кон'юнктурою на світових ринках, з санкціями, якими нас намагалися змусити танцювати під чужу дудку, як у нас кажуть в народі, нехтувати своїми фундаментальними національними інтересами", - зазначив В.Путін.

При цьому він наголосив, що головні причини гальмування економіки "криються, перш за все, в наших внутрішніх проблемах".

"Як у нас в народі кажуть, немає лиха без добра, наші так звані партнери ввели санкції, про які я сказав, ми - заходи у відповідь. Ну і допомогли на внутрішньому ринку нашим сільгоспвиробникам. Але вони не повинні забувати, що це не може і, напевно, не буде вічно тривати, та й споживач потребує конкурентної обстановки на ринку, так що цієї сприятливою ситуацією, яка сьогодні виникла, потрібно, звичайно, скористатися по повній програмі", - додав президент РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу