v-rosii-dva-drony-vpaly-na-terytoriiu-arsenalu-z-boieprypasamy-pid-chas-ataky-8-bereznia-roszmi

В росії два дрони впали на територію арсеналу з боєприпасами під час атаки 8 березня - росЗМІ

 • 24818 переглядiв

Два безпілотники впали на територію складу боєприпасів у селі котлубань волгоградської області росії під час масованої атаки в ніч на 8 березня.

2 БПЛА впали на територію арсеналу з боєприпасами в селищі котлубань волгоградської області рф під час масової атаки в ніч на 8 березня. Про це пише ASTRA, передає УНН

Раніше в міноборони відзвітували рф, що в ніч на 8 березня над волгоградською областю було збито 15 безпілотників. Як з'ясувала ASTRA, два з них упали на територію військової частини 57229/51 у селищі котлубань (колишня 92921). Один безпілотник після падіння вибухнув. Попередньо, постраждалих немає. 

Про руйнування не повідомляється.   

Військова частина 57229/51, згідно з відкритими даними, є великим арсеналом комплексного зберігання боєприпасів. Тут розташований арсенал головного ракетного артилерійського управління міноборони рф.

24 листопада 2023 року безпілотник уже падав на територію цієї ж військової частини. 16 листопада цю саму військову частину також атакував БПЛА, унаслідок чого, як повідомляла ASTRA, згорів склад із боєприпасами дрібної стрілецької зброї. З території в/ч тоді евакуювали 630 осіб.

Доповнення 

​​У ніч на 11 березня російські засоби ППО збили шість безпілотників: чотири над брянською областю і ще два над орловською. 

Тетяна Краєвська

Війна