v-troyan-pro-spetsoperatsiyu-u-knyazhichakh-sered-grabizhnikiv-buli-osobi-povyazani-z-politsiyeyu

В.Троян про спецоперацію у Княжичах: серед грабіжників були особи, пов’язані з поліцією

 • 11996 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. До складу злочинної групи, яка займалася розбійними нападами та пограбуванням населення під Києвом, входили особи, пов’язані з правоохоронними органами. Про це заявив виконуючий обов’язки керівника Національної поліції Вадим Троян під час наради Президента України Петра Порошенка із силовиками після перестрілки у Княжичах, передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

За словами В.Тояна, у рамках виконання доручення Президента спільно з СБУ та Генпрокуратурою Нацполіція проводила розслідування діяльності злочинних груп, які займалася розбійними нападами та пограбуваннями населення під прикриттям правоохоронних органів. При цьому спецоперація проводилася по всій країні.

"У результаті оперативної роботи була виявлена злочинна група, яка діяла на теренах Києва та Київської області. До складу злочинної групи входили кілька осіб, серед яких були вже судимі за розбої та особи, які працювали, або мають відношення до правоохоронних органів", - зазначив він.

Ранішет.в.о. голови Національної поліції України Вадим Троя повдіомив, що зловмисників, у яких вилучили зброю, боєприпаси та спеціальне обладнання, підозрюють у скоєнні серії нападів на елітні приватні будинки та офісні приміщення. В їх автомобілях та помешканнях проводять обшуки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП