v-ukrayini-proveli-raptovu-perevirku-gotovnosti-chergovikh-sil-aviatsiyi-ta-ppo

В Україні провели раптову перевірку готовності чергових сил авіації та ППО

 • 20490 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв провів раптову перевірку готовності чергових сил військової авіації та протиповітряної оборони. Про це у Facebook повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"7 вересня за наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва була здійснена раптова перевірка чергових сил авіації та сил ППО, що прикривають важливі об’єкти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час перевірки, зокрема, були відпрацьовані питання наведення штурмової авіації та вертольотів армійської авіації на наземні та морські цілі.

"Результати перевірки засвідчили готовність чергових сил до дій за призначенням, а раптова перевірка сил ППО показала високу готовність визначених підрозділів до відбиття повітряного нападу. Подібні тренування та перевірки проводитимуться й надалі", - зазначили у прес-центрі ООС.

Нагадаємо, Міністерство оборони України завершує підготовку законодавчих ініціатив і нормативних актів для кардинального реформування військової освіти з урахуванням досвіду бойових дій української армії.

Українські Національні Новини

Мультимедіа