v-ukrayini-rozpochali-planuvannya-navchan-rapid-trident-2018

В Україні розпочали планування навчань Rapid Trident-2018

 • 11958 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. На Львівщині у понеділок розпочалось планування найбільших спільних сухопутних навчань підрозділів Збройних сил України та армійських підрозділів іноземних держав "Репід Трайдент-2018" (Rapid Trident-2018). Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Генерального штабу ЗСУ.

"Упродовж тижня учасники конференції працюватимуть над розробкою та відпрацюванням спільних документів, які регламентуватимуть проведення кожного з етапів майбутнього навчання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до проведення початкової конференції з планування залучені представники командування Сухопутних військ ЗС України та військово-тренувальної місії ЗС США. Також у процесі планування активну участь беруть військовослужбовці Великої Британії та ЗС Канади, а також офіцери армій понад 10 країн-учасниць НАТО та держав-партнерів НАТО.

У Генштабі нагадали, що українсько-американські військові навчання Rapid Trident проходять на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині з 2006 року. 

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко схвалив допуск іноземних військових до участі в навчаннях.

Українські Національні Новини

Політика