v-uyefa-pidtverdili-vidmovu-fanativ-reala-vid-kvitkiv-yikh-pereprodadut-u-kiyevi

В УЄФА підтвердили відмову фанатів "Реала" від квитків: їх перепродадуть у Києві

 • 8360 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Президент УЄФА Александер Чеферін підтвердив інформацію про те, що іспанські вболівальники здавали квитки на фінал Ліги чемпіонів. Вільні квитки будуть реалізовані вже в Києві, а придбати їх зможуть місцеві вболівальники. Про це повідомляє AFP, передає УНН.

Відмова була пов'язана з тим, що до Києва складно і довго добиратися, а також деякі вболівальники вирішили не їхати в Україну через високі ціни на проживання в столиці. 

Фінальна зустріч Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Ліверпулем" відбудеться 26 травня, в суботу, в Києві на НСК "Олімпійський". Початок матчу - о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, раніше столичні чиновники, зокрема, уповноважений з питань організації фіналу ЛЧ Андрій Мірошниченко, спростовував інформацію про те, що іспанські вболівальники здають свої квитки на матч.

«Ми додзвонилися до адміністрації футбольних клубів, які будуть змагатися в київському фіналі, і там просто розсміялися з приводу цієї інформації», - повідомив він.

Зауважимо, що напередодні фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА офіційний Київ потрапив у скандал із Кубком ЛЧ. У мережі з'явилися фото дівчинки Лізи Чаус, яку називають прийомною дочкою голови ФФУ Андрія Павелка, що позувала із Кубком.

Аналогічні фото були опубліковані в ЗМІ й старшої доньки Павелка – Анастасії. Це викликало критику президента ФФУ з боку користувачів соцмереж та експертів, адже регламентом УЄФА суворо заборонено переміщати Кубок без охорони, передавати його третім особам та використовувати у власних цілях.

Через скандал із трофеєм, який українській ЗМІ охрестили як "турне Кубку по родичах Павелка", в УЄФА були змушені нагадати ФФУ про суворий регламент поводження із нагородою.

Українські Національні Новини

Суспільство