v-yerusalimi-pochali-vstanovlyuvati-dorozhni-znaki-posolstva-ssha

В Єрусалимі почали встановлювати дорожні знаки посольства США

 • 8265 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Щонайменше три дорожні знаки посольства США в Єрусалимі були встановлені в понеділок, напередодні відкриття наступного тижня місії, після того як президент США Дональд Трамп визнав місто столицею Ізраїлю, передає УНН з посиланням на Reuters.

Як зазначає видання, посилаючись на слова очевидця, робочі встановлювали знаки англійською, івритом і арабською мовами неподалік від розташованого на півдні Єрусалиму консульства США, яке стане посольством, коли воно офіційно буде переведено з Тель-Авіва 14 травня.

Нагадаємо, 6 грудня минулого року президент США оголосив про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю і початок підготовки до перенесення туди американського посольства з Тель-Авіва. Пізніше держсекретар Рекс Тіллерсон припустив, що це трапиться “не раніше як через три роки, хоча і це досить оптимістично ”.

Як повідомляв УНН, раніше Президент США Дональд Трамп не виключив свого візиту в Єрусалим, який офіційно визнав столицею Ізраїлю, де візьме участь у відкритті посольства США.

Українські Національні Новини

Новини Світу