vashington-podvoyiv-perevagu-u-seriyi-pley-of-nba-proti-atlanti

"Вашингтон" подвоїв перевагу у серії плей-оф НБА проти "Атланти"

 • 12305 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. "Вашингтон Візардс" здобув перемогу над "Атлантою Хокс" у другому матчі першого раунду плей-оф Східної конференції НБА. Зустріч відбулася в "Верізон-центрі" у Вашингтоні, передає кореспондент УНН.

Перша половина чверті ознаменувалася ривком столичних баскетболістів 14:0 та 3-ма блок-шотами у виконанні центрового збірної Польщі/"Візардс" Марчіна Гортата. Довгий проміжок часу гості були в ролі тих, хто наздоганяє, але завдяки ривку 13:0 "яструби" досягли мети та вийшли вперед у 3-й дванадцяти хвилинці – 74:67.

У заключній чверті матч проходив у так званих баскетбольних "гойдалках". Долю зустрічі вирішив фол в атаці та втрата атакуючого захисника/легкого форварда Кента Бейзмора – 109:101.

Найрезультативнішим гравцем у складі "Вашингтона" став Джон Волл, який набрав 32 очки. Ще 31 очко в активі Бредлі Біла. М.Гортат записав до свого активу дабл-дабл - 14 очок і 10 підбирань. За "Атланту" дабл-дабл з 27 очок і 10 підбирань оформив Пол Міллсеп. Німецький захисник Денніс Шрьодер набрав 23 очки.

Таким чином рахунок у серії до 4-х перемог став 2:0 на користь "Візардс". Надалі дві баталії відбудуться на домашньому паркеті "Хокс".

Нагадаємо, що столичні баскетболісти в першому поєдинку серії здобули перемогу з різницею в сім очок.

Як повідомляв УНН, БК "Торонто" зрівняв рахунок у серії із "Мілуокі" в плей-оф НБА.

Українські Національні Новини

Спорт