vatazhok-dnr-prigroziv-scho-vizme-pid-zovnishnye-upravlinnya-merezhu-vodafone-ukrayina

Ватажок "ДНР" пригрозив, що візьме під "зовнішнє управління" мережу "Vodafone-Україна"

 • 26684 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив про можливість введення зовнішнього управління щодо компанії "Vodafone-Україна", яка надає послуги стільникового зв'язку, передає УНН з посиланням на РІА "Новини".

"... хочу запевнити, що і на цей виклик ми успішно відповімо - відповідні дії вже напрацьовуються. При необхідності ми можемо ввести зовнішнє управління", - сказав Захарченко.

Ватажок "ДНР" зазначив, що єдиний спосіб вирішення проблем - дотримання мінських домовленостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ зафіксували відсутність мобільного зв'язку в деяких непідконтрольних районах Донбасу

"Будь-які спроби чинити на нас силовий тиск будуть провальними. Єдиний прийнятний механізм вирішення конфлікту - повне і неухильне дотримання мінських домовленостей. У тому вигляді і в тому порядку, в якому вони прописані під гарантії "нормандської четвірки". Іншого виходу у Києва немає", - додав Захарченко.

Раніше у "мінзв'язку ДНР" повідомили, що через пошкодження кабелю було порушено роботу стільникового оператора "Vodafone-Україна".

Раніше УНН повідомили в інформаційному центрі компанії "Vodafone Україна", що з 9 січня 2018 року, один з мобільних операторів введе єдиний тариф для абонентів, які проживають на тимчасово неконтрольованій території України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП