vazhlivo-abi-d-tramp-spershu-zustrivsya-iz-p-poroshenkom-a-ne-z-v-putinim-ap

Важливо, аби Д.Трамп спершу зустрівся із П.Порошенком, а не з В.Путіним - АП

 • 10853 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Українські дипломати працюють над тим, щоб зустріч Президента України Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом відбулася до можливої зустрічі Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це в інтерв'ю "Громадскому" розповів заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передає УНН.

"Зараз наша дипломатія активно працює над тим, щоб ця зустріч (Порошенко і Трампа – ред.) відбулася якомога швидше. Але принципово важливо, щоб вона, дійсно, відбулася до майбутньої зустрічі президента Трампа з президентом Росії", – сказав він.

При цьому заступник глави Адміністрації президента зазначив, що підготовка зустрічі П.Порошенко і Д.Трампа була однією з цілей недавнього візиту глави МЗС України Павла Клімкіна до Вашингтона.

"Цей візит ми розглядаємо в контексті майбутнього візиту президента України до Вашингтона і зараз після візиту Клімкіна відбувається аналіз того, що можна закласти як підсумки для майбутньої зустрічі президентів, і, звичайно, в залежності від наповнення зустрічей, будуть визначатися конкретні дати", – додав К.Єлісєєв.

Як повідомляв УНН, домовленостей про зустріч В.Путіна з Д.Трампом наразі немає, однак у Кремлі заявили про можливість зустрічі В.Путіна і Д.Трампа на полях G20.

Українські Національні Новини

Політика