vbivstvo-cholovika-na-chernigivskiy-sud-vinis-virok-viyskovosluzhbovtsyu

Вбивство чоловіка біля метро "Чернігівська": суд виніс вирок військовослужбовцю

 • 13061 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Суд ув’язнив на 9 років військовослужбовця 72-Ї бригади, який зарізав ножем людину на зупинці біля м. "Чернігівська", передає кореспондент УНН.

Деснянський районний суд виніс вирок військовослужбовцю Дмитру Балабаху, який здійснив вбивство на зупинці громадського транспорту.

"Дмитро Балабах визнаний винним у здійснені кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 КК України. Згідно з вироком суд засудив на 9 років позбавлення волі та позбавив Балабуха спеціального звання молодшого лейтенанта. Строк відбування покарання обчислюється з 10.02.2018 року", - повідомила УНН Вікторія Москович в.о. прес-секретаря Деснянського районного суду.

Вирок набере законну силу після того як спливе термін оскарження рішення у суді другої інстанції.

Дмитро Балабух проходив службу в АТО з 04 лютого 2015 року. У 2017 році отримав поранення в голову.

Як повідомляв УНН, між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці громадського транспорту. Після чого один з них пішов до магазину поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце та наніс декілька ударів ножем своєму опоненту.

Дорогою на місце виклику охоронці порядку отримали орієнтування. Очевидці повідомляли, що невідомий, який наніс ножове поранення потерпілому, попрямував в сторону автостанції біля метро “Чернігівська”. Це чоловік в чорній куртці з жовтими вставками.

Нагадаємо, у Києві патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства неподалік станції метро “Чернігівська”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП