vbyvstvo-pidlitka-na-stantsii-funikuleru-u-kyievi-prokuratura-klopotatyme-pro-trymannia-pid-vartoiu-dlia-pidozriuvanoho

Вбивство підлітка на станції фунікулера у Києві: прокуратура клопотатиме про тримання під вартою для підозрюваного

 • 113761 переглядiв

Правоохоронцю, якого підозрюють у вбивстві 16-річного підлітка на станції фунікулера в Києві, сьогодні буде подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прокуратура сьогодні клопотатиме про обрання запобіжного заходу для правоохоронця, який підозрюється у вбивстві підлітка на станції фунікулера у Києві, у вигляді тримання під вартою. Про це кореспонденту УНН розповіла речниця Офісу Генпрокурора Надія Максимець.

Деталі

"Сьогодні прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного для підозрюваного у вбивстві хлопця на фунікулері у вигляді тримання під вартою", - повідомили УНН в прокуратурі.

Клопотання, зі слів речниці, внесено на розгляд до Печерського районного суду міста Києва. Наразі чекають на авторозподіл. У клопотанні прокурор просить обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Доповнення

За даними ДБР, на станції фунікулера у Києві 7 квітня стався конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагону на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, зазначили у ДБР.

8 квітня павоохоронцю повідомлено про підозру в умисному вбивстві після того, як він штовхнув підлітка, який впав і помер на станції фунікулера в Києві.

За даними СДЮСШ з футболу "Зміна", загиблим виявився їхній 16-річний вихованець.