velykyi-proryv-rosiian-maloimovirnyi-brytanska-rozvidka

Великий прорив росіян малоймовірний - британська розвідка

 • 31765 переглядiв

Україна зміцнює свою оборону, а британська розвідка повідомляє, що великий російський прорив малоймовірний через застій на фронті і дрібномасштабні російські наступальні операції.

Україна доклала активних зусиль щодо посилення своїх оборонних позицій, рф продовжує локальні наступи, однак великий російський прорив малоймовірний, йдеться у новому звіті Міноборони Великої Британії, повідомляє УНН.

Деталі

У розвідці зазначають, що  ЗСУ переходять до більш оборонної позиції на більшій частині лінії фронту. 

У відповідь на заклики президента Володимира Зеленського з кінця листопада 2023 року прискорити фортифікацію в ключових секторах Україна доклала активних зусиль щодо посилення своїх укріплень. 

У рамках одного з проєктів Україна працює над зміцненням оборони вздовж кордону з білоруссю за допомогою "зубів дракона", металевої броні та протитанкових ровів. 

росія продовжує локальні наступи в кількох секторах, але окремі атаки рідко перевищують розмір взводу. Великий російський прорив малоймовірний, і загалом фронт характеризується застоєм

- йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Нагадаємо

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомляв, що українські військові укріплюють позиції першої і другої смуги оборони на найбільш небезпечних напрямках на півночі. 

путін заявив, що росія не відмовиться від своїх цілей у війні проти України 19.12.23, 14:02 • [views_0]