verkhovna-rada-na-nastupnomu-tizhni-rozglyane-zakonoproekti-schodo-sudovoyi-reformi-ta-pro-litniy-chas

Верховна Рада на наступному тижні розгляне законопроекти щодо судової реформи та про "літній час"

 • 27590 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Верховна Рада України на наступному пленарному тижні розгляне законопроекти, зокрема щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, податкові та митні пільги для "інвестнянь" та законопроект, який відміняє сезонне переведення годинників та передбачає закріплення київського часу по всій території України. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВР.

Деталі

Так, Верховна Рада України на наступному пленарному тижні планує розглянути низку законопроектів, зокрема — у другому читанні про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти зі значними інвестиціями, про внесення зміни до розділу XXІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України.

Також парламентарі розглянуть у другому читанні законопроект №3553 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку.

ВР планує також розглянути законопроект №3711-д щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Окрім того, парламентарі розглянуть у першому читанні законопроект про обчислення часу в Україні, який відміняє сезонне переведення годинників та передбачає закріплення київського часу по всій території України.

Доповнення

Народні депутати під час позачергового засідання Верховної Ради проголосували за законопроект про державну службу, який відновлює проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань держслужби.

Українські Національні Новини

Політика