vibori-v-otg-sogodni-vnochi-zakinchuyetsya-agitatsiya

Вибори в ОТГ: сьогодні вночі закінчується агітація

 • 11065 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. В Україні у неділю, 29 жовтня, відбудуться перші місцеві вибори у 201 об’єднаній територіальній громаді і сьогодні о 24 годині завершується передвиборна агітація, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби ЦВК.

За інформацією ЦВК, 29 жовтня у 201 об’єднаній громаді пройдуть місцеві вибори депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

У відомстві нагадали, що до складу цих 201 ОТГ увійшли 933 місцеві ради, а саме міських – 25, селищних – 67, сільських – 841.

"Передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п'ятниці перед днем голосування, тобто 27 жовтня. Ведення передвиборної агітації після закінчення цього строку забороняється", - уточнили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК призначила вибори у 51 ОТГ на 24 грудня

Крім того, як поінформували у ЦВК, результати виборів депутатів у одномандатних виборчих округах, а також виборів сільського, селищного, міського голови мають бути встановлені не пізніш як на пʼятий день з дня голосування, тобто до 3 листопада включно, а результати виборів депутатів у багатомандатному виборчому окрузі мають бути встановлені не пізніш як на десятий день з дня голосування, тобто до 8 листопада включно.

Українські Національні Новини

Політика