vibukh-progrimiv-u-gipermarketi-v-irani-ponad-30-osib-poraneno

Вибух прогримів біля гіпермаркету в Ірані, понад 30 осіб поранено

 • 10503 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. В Ірані у місті Шираз на стоянці гіпермаркету стався вибух, щонайменше 37 осіб отримали поранення. Про це з посиланням на Голову Іранського центру швидкої медичної допомоги повідомляє Mehr, передає УНН.

Голова Іранського центру екстреної медичної допомоги сказав, що вибух стався в суботу вранці на стоянці гіпермаркету в Ширазі. В результаті вибуху 37 людей отримало пораненн. Він також запевнив, що більшість постраждалих отримали амбулаторне лікування, але 16 поранених були залишені в лікарнях. Він додав, що їх загальний стан стабільний.

Наголошується, що хвиля вибуху завдала шкоди всій будівлі, а також будівлям, які знаходились поруч.

Також повідомляється, що причину вибуху ще не встановлено і справу розслідують.

Проте, генеральний директор пожежного департаменту зазначив, що причиною вибуху і пожежі в гіпермаркеті є нехтування заходами безпеки.

Він зауважив, що в результаті вибуху і подальшої пожежі, вісім родин опинилися в пастці в кількох секціях гіпермаркету. Всіх виводили і спускали рятувальники за допомогою пожежної драбини.

Нагадаємо, двоє “терористів” загинули в результаті вибуху автомобіля у переважно шиїтському місті аль-Катіф у Східній провінції Саудівській Аравії.

Українські Національні Новини

Новини Світу