videoservis-facebook-watch-zapratsyuye-po-vsomu-svitu

Відеосервіс Facebook Watch запрацює по всьому світу

 • 11787 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Сервіс Facebook Watch, який раніше працював лише в США, стане доступним для користувачів з усього світу. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС-Україна.

Сервіс, який експерти розцінюють як спробу Facebook створити "власний Youtube", соцмережа запустила ще рік тому, але до цього часу він був доступним лише у США. Незабаром користуватися ним можна буде по всьому світу.

Створювати контент для Facebook Watch поки мають право не всі: окрім США, такий функціонал наразі отримали видавці з Британії, Ірландії, Австралії та Нової Зеландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Facebook стався масштабний збій

Відеоплатформа дозволяє викладати контент лише тим авторам, які відповідають низці критеріїв: зокрема, щоб публікувати власні відео на Facebook Watch, сторінка має мати не менше 10 тисяч підписників.

Як повідомляв УНН, компанія Facebook у вівторок заявила, що має намір скоротити викиди парникових газів на 75% і перевести свою діяльність на використання електроенергії, отриманої лише з поновлюваних джерел до кінця 2020 року. Ці зусилля є частиною зобов'язання компанії щодо боротьби зі зміною клімат.

Українські Національні Новини

Технології