vigrash-v-lotereyu-dozvoliv-amerikantsevi-dostrokovo-viyti-na-pensiyu

Виграш в лотерею дозволив американцеві достроково вийти на пенсію

 • 6459 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Житель міста Пітерсберг у штаті Мічиган у США виграв 2 млн дол. у миттєву лотерею і збирається достроково вийти на пенсію. Про це повідомляє місцеве видання M Live, передає УНН.

"Я багато думав над тим, як розпорядиться виграшем мудро. У результаті, ми з дружиною вирішили, що ці гроші допоможуть нам вийти на пенсію раніше, ніж ми раніше планували", - прокоментував виграш новоспечений мільйонер.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають у лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Лічильник мільйонерів державної лотереї "Лото-Забава" налічує вже 281 щасливчика, якому вдалося зірвати призи від 1 млн грн і більше. Лише у 2017 році в Україні з'явилося 20 мільйонерів завдяки цій лотереї.

Виграні кошти переможці, в основному, витрачають на поліпшення житлових умов, вирішення фінансових проблем, придбання автомобіля, освіту для дітей чи онуків, і лише трохи залишають для задоволення своїх маленьких радостей у вигляді довгоочікуваної відпустки в різних куточках України або за кордоном.

Тобто, більшість українців ставляться до раптово виграних грошей як до можливості поліпшити умови життя і шансу здійснити давні мрії. Тому і використовують вони їх розумно, і певною мірою альтруїстично, на благо дітей та онуків.

Українські Національні Новини

Новини Світу