vikrito-ta-vzyato-pid-vartu-informatora-lnr

Викрито та взято під варту інформатора "ЛНР"

 • 8818 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. У Луганській області викрито та взято під варту інформатора бойовиків "ЛНР", який збирав і передавав інформацію про дислокацію та переміщення підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомляє прокуратура Луганської області, передає УНН.

"Під час досудового розслідування встановлено, що мешканець Лисичанська збирав інформацію розвідувального характеру для здійснення надалі підривної діяльності на підконтрольній органам державної влади України території Луганщини. Зловмисник збирав та передавав інформацію щодо дислокації та переміщення військової техніки Збройних Сил України на території області", - йдеться у повідомленні.

Співробітниками 3 управління Головного управління Служби безпеки України у Донецькій і Луганській областях проведено санкціоновані обшуки, під час яких виявлено та вилучено мобільні телефони, за допомогою яких прибічник терористів передав інформацію одному з учасників "4 окремої мотострілецької бригади "Народної міліції ЛНР".

Наразі інформатору терористів повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНН, співробітники СБУ викрили спробу вербування мешканця Луганської області так званими спецслужбами терористичної організації "ЛНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП