vinorobi-ukrayini-zyidutsya-na-stolichniy-festival-vina

Винороби України з'їдуться на столичний фестиваль вина

 • 10044 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. На наступних вихідних, 19-20 травня, у Києві пройде ювілейний 10-й фестиваль вина Kyiv Food and Wine Festival. Про це повідомили організатори заходу на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Фестиваль збере в одному місці 22 українські виноробні і 8 представників країн Нового і Старого світу, покладе початок створенню винної карти України і продовжить реалізацію своїх головних місій - розвиток винної культури в Україні та розвиток українського виноробства.

Створення вина - справжнісіньке мистецтво, саме тому тематикою 10-го фестивалю стане мистецтво, а кожен гість зможе, прогулюючись з келихом вина по фестивалю, насолоджуватися прекрасним", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ProWein 2018: Україна дивувала світ вишуканими коктейлями

Щорічно команда фестивалю робить великий акцент на пошук нових імен в українському виноробстві, додали організатори заходу.

"Десятий фестиваль не стане винятком. Серед нових учасників будуть винороби з Київської, Вінницької, Миколаївської, Кіровоградської областей та Закарпаття", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, українська алкогольна компанія випустила нове вино з рідкісними смаками. Деякі вина з лінійки Felicitas раніше і зовсім не були представлені на нашому ринку.

"Viorica, Feteasca Neagra і Feteasca Regala стануть справжнім відкриттям для українського споживача", - розповів маркетинг-директор компанії-виробника Beverage Trading Company Олексій Безуглий.

Українські Національні Новини

Суспільство