vinuvattsya-dtp-iz-zagibellyu-trokh-osib-na-zhitomirschini-zasudili-na-10-rokiv

Винуватця ДТП із загибеллю трьох осіб на Житомирщині засудили на 10 років

 • 10079 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. У Житомирській області засуджено водія до 10 років позбавлення волі за скоєння дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинули троє осіб. Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області, передає УНН.

“Андрушівський районний суд м. Житомира визнав винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 286 КК України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 10 років з позбавленням права керування усіма транспортними засобами строком на 3 роки водія фермерського господарства, який вчинив ДТП на автодорозі "Житомир-Сквира" із загибеллю трьох осіб”, — йдеться у повідомленні.

Установлено, що водій, керуючи вантажним малотоннажним фургоном (перевозив хліб) на відрізку автодороги поблизу с. Яроповичі Андрушівського району, та, перебуваючи у стані втоми, порушив правила безпеки дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем ВАЗ.

Унаслідок зіткнення загинула сім’я, що їхала у легковику (водій, його дружина та малолітній син), ще одному малолітньому сину заподіяно тяжкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, трагічна подія сталась 24 жовтня 2017 року на відрізку дороги між селами Любомирівкою та Яроповичами. Чоловік помер на місці пригоди. Травми отримали 24-річна пасажирка автівки та двоє дітей віком 8 та 3 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП