vlasniki-avtivok-z-yevronomerami-mayut-splachuvati-vvizne-mito-groysman

Власники автівок з єврономерами мають сплачувати ввізне мито - Гройсман

 • 12350 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що власники автомобілів з європейськими номерами мають сплачувати ввізне мито. Про це повідомляє УНН з посиланням на інтерв’ю глави уряду виданню “Новое время”.

“Я вважаю, що всі мають бути в рівних умовах. І думаю, що всі повинні розмитнювати автомобілі за правилами, які є для всіх однаковими”, — сказав Гройсман, допустивши ймовірність перегляду ввізних ставок.

Прем’єр-міністр також зазначив, що для цього можна переглянути ввізні ставки і, можливо, щось оптимізувати. За словами Гройсмана, в Україні на авто з єврореєстрацією їздять багато добропорядних людей. Однак, на таких авто також здійснюється велика кількість злочинів, наїздів і вбивств.

“І знайти винуватців неможливо. Такі машини треба реєструвати, правильно адмініструвати”, — підкреслив глава уряду.

Гройсман зазначив, що Кабмін розробив законопроект, в якому регламентується реєстрація автомобілів з єврономерами, щоб було можливо ідентифікувати власників такого транспорту.

Прем’єр також висловив переконання, що “це буде хорошим кроком для легалізації тих, хто кермує цим транспортом”.

Нагадаємо, в Україні має діяти загальна система розмитнення автомобілів і всі мають дотримуватися закону. Про це заявив голова уряду Володимир Гройсман під час підсумкової прес-конференції.

Українські Національні Новини

Суспільство