vnaslidok-napadu-khezbolly-na-pivnochi-izrailiu-poraneni-18-osib-v-tomu-chysli-14-soldativ-tsakhalu

Внаслідок нападу "Хезболли" на півночі Ізраїлю поранено 18 осіб, в тому числі 14 солдатів ЦАХАЛу

 • 22670 переглядiв

Щонайменше 18 людей, в тому числі 14 ізраїльських солдатів, були поранені в результаті нападу Хезболли з Лівану на північ Ізраїлю.

В результаті атаки зі сторони Лівану по північній території Ізраїлю, поранення отримали 18 осіб, в тому числі 14 солдатів Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ). Про це передає УНН із посиланням на Times of Israel та Reuters.

Деталі

В результаті атаки "Хезболли" з боку Лівану по півночі Ізраїлю, постраждало 18 людей. Наразі відомо про поранення щонайменше 14 солдатів ЦАХАЛ. Шестеро військових отримали серйозні поранення, пишуть ізраїльські ЗМІ. Одна людина перебуває у критичному стані.

За даними армії, куля влучила в бедуїнське село Араб аль-Арамш, за даними ізраїльських ЗМІ, куля влучила в громадський центр. Водночас телеканал "Аль-Манар", який контролюється проіранським шиїтським ополченням "Хезболла" в Лівані, повідомив, що обстрілу зазнала будівля, в якій перебували ізраїльські солдати.

Нагадаємо

У вівторок в результаті ізраїльських ударів на півдні Лівану загинули три людини, в тому числі польовий командир "Хезболли", повідомили ліванські джерела в органах безпеки.

Ізраїльські війська і ліванське збройне угруповання Хезболла вже понад півроку ведуть перестрілки паралельно з війною в Газі, що є найсерйознішими бойовими діями з часів великої війни в 2006 році, пише Reuters.

17.04.24, 17:09 • [views_0]