vnaslidok-negodi-bulo-znestrumleno-72-naseleni-punkti-na-lvivschini

Внаслідок негоди було знеструмлено 72 населені пункти на Львівщині

 • 8762 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 3 грудня. УНН. Вранці та вдень 2 грудня внаслідок несприятливих погодних умов без електропостачання залишилось 72 населені пункти Львівщини, 48 – повністю, 24 – частково. Аварії було ліквідовано у всіх населених пукнтах за виключенням с. Мальчиці. Також у Бродівському районі внаслідок падіння гілок на ЛЕП без світла залишилось 4 села, аварії ліквідовуються. Про це проінформували у Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА, повідомляє УНН.

Так, вранці та вдень 2 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, налипання мокрого снігу) було пошкоджено 26 ПЛ 6-10 кВ (17 повністю та 9 частково), що призвело до знеструмлення 302 ТП 10/0,4 кВ, без електропостачання залишилось 72 населені пункти (48 – повністю, 24 – частково).

Протягом дня силами 29 бригад в складі 154 осіб та 38 од. техніки від ВАТ „Львівобленерго” аварії ліквідовано, електропостачання населених пунктів відновлено у повному обсязі за виключенням с. Мальчиці Яворівського району.

За інформацією чергового Бродівської райдержадміністрації 2 грудня близько 20:15 год. у Бродівському районі внаслідок падіння гілок на ЛЕП без світла залишилось 4 населені пункти (повністю: с. Велин, с. Барчин, с. Вовковатиця, с. Ковпин). Роботи по ліквідації аварії та відновленню електропостачання населених пунктів продовжені сьогодні.

Українські Національні Новини

Суспільство