vodolazy-spetspryznachentsi-provely-trenuvannia-pered-vykonanniam-spetsialnykh-boiovykh-zavdan-foto

Водолази-спецпризначенці провели тренування перед виконанням спеціальних бойових завдань: фото

 • 24518 переглядiв

Водолази-спецпризначенці тренувалися в Одесі перед виконанням спеціальних бойових завдань, прикриваючи ворога від атак з моря та просуваючись у тил противника для знищення його техніки та особового складу.

Водолази спецпризначення забезпечують прикриття від атак ворога з моря, а також здійснюють просування у тил противника, знищуючи його техніку і місця скупчення особового складу. Пресслужба Міністерства внутрішніх справ України продемонструвала світлини тренування водолазів у Одесі, перед виконанням спеціальних бойових завдань, передає УНН.

Деталі

Впродовж 10 років боронять країну: водолази-спецпризначенці здійснили десятки успішних операцій як на суші, так і на воді.

Група водолазів-спецпризначенців брала участь у звільненні Харківщини, Луганщини, вибивали ворога на півдні країни.

Водолази Центру спеціального призначення "Омега" здійснюють просування у тил ворога, знищують техніку і місця скупчення особового складу противника – інформує МВС України.

Зараз вони боронять Україну на Запорізькому напрямку.

Нагадаємо

На південному напрямку українські спецпризначенці скоригували вогонь HIMARS по пусковій установці росіян для безпілотників ZALA та "Ланцет".

Служба безпеки України спільно з Силами спеціальних операцій та Силами безпілотних літальних апаратів Збройних Сил України здійснила успішні удари з безпілотників по слов'янському нафтопереробному заводу в росії, що спричинило велику пожежу в районі атмосферних стовпів.

Обстежили понад 13 тисяч гектарів: у ДСНС показали, як відбувається розмінування Херсонщини 18.03.24, 18:32 • [views_0]

Ігор Тележніков

Війна