vorog-namagayetsya-prosuvatisya-do-tsentralnoyi-chastini-bakhmuta-ale-zakhopiti-misto-ne-mozhe-malyar

Ворог намагається просуватися до центральної частини Бахмута, але захопити місто не може - Маляр

 • 762627 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Російські окупанти намагаються просуватися до центральної частини Бахмута, але захопити місто не можуть. Також вони ведуть наступальні дії в районі Авдіївки з метою оточення та блокування шляхів постачання. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Якщо простою мовою підсумувати зведення, то: ситуація на Сході у районах ведення оборонної операції залишається досить складною", - вказала Маляр.

З її слів, агресор проводить основні наступальні дії одночасно на чотирьох напрямках, а саме: Лиманському, Бахмутському, Мар’їнському та Авдіївському. "Переважно не має успіху", - зазначила заступниця міністра.

Цитата

"Найбільші зусилля зосереджує на встановленні контролю над Бахмутом, намагається просуватись до центральної частини міста, на окремих ділянках має незначні перемінні успіхи. Але захопити місто не може. Довкола і в самому місті тривають жорсткі бої. Також ворог веде наступальні дії в районі Авдіївки з метою оточити місто та блокувати шляхи постачання", - повідомила Маляр.

Окрім того, за її словами, "бої тривають у Білогорівці та у Мар‘їнці".

Нагадаємо

Маляр вказувала, що у Бахмуті час грає проти ворога, проте російські окупанти пішли на принцип і підняли ставки. 

Українські Національні Новини

Війна