vorog-za-dobu-obstrilyav-15-mist-ta-sil-na-zaporizhzhi-ye-ruynuvannya

Ворог за добу обстріляв понад десяток міст та сіл на Запоріжжі, є руйнування

 • 715592 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Російські окупанти за 2 березня обстріляли у Запорізькій області райони 14 населених пунктів. Про це повідомляє Запорізька ОВА у Telegram, пише УНН.

Деталі

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Чарівне, Гуляйпільське, Червона Криниця, Гуляйполе, Новоданилівка, Ольгівське, Новоандріївка, Білогір'я, Мала Токмачка, Залізничне, Оріхів, Степове, Кам'янське, Степногірськ.

Надійшло 29 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

На Запорізькому напрямку, за даними ОВА, протягом минулої доби ворог здійснив 93 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

За даними Генштабу, окупанти за минулу добу завдали 31 авіаційний та 3 ракетних удари, зокрема, по цивільній інфраструктурі у Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Окрім того зафіксовано 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна