voroh-vnochi-vdaryv-chotyrma-raketamy-po-selydovomu-na-donechchyni-ye-poshkodzhennia-v-promyslovii-zoni

Ворог вночі вдарив чотирма ракетами по Селидовому на Донеччині: є пошкодження в промисловій зоні

 • 26143 переглядiв

Вночі російські війська випустили чотири ракети по Селидовому Донецької області, пошкодивши промислову зону, але обійшлося без жертв.

Армія рф  ніч на 11 квітня російські війська вдарили по Селидовому Донецької області  чотирма ракетами, унаслідок чого зафіксовані пошкодження в промисловій зоні. Попередньо, обійшлось без постраждалих. За минулу добу внаслідок російських атак на Донеччину двоє місцевих жителів отримали поранення, повідомили у четвер в обласній поліції, передає УНН

В ніч на 11 квітня російські війська вдарили по Селидовому чотирма ракетами із ЗРК "С-300". Є пошкодження в промисловій зоні. За попередніми даними, люди не постраждали

- йдеться у повідомленні поліції.

Також, як повідомляється, протягом доби Донеччина зазнала 1637 ворожих обстрілів. Влучання зафіксовані в 9 населених пунктах: містах Красногорівка, Курахове, Торецьк, селищах Гостре, Курахівка, Нью-Йорк, Очеретине, селах Галицинівка, Новоселівка Перша.

Пошкоджено 14 житлових будинків і об’єкт критичної інфраструктури.

Внаслідок артилерійських обстрілів поранень зазнали двоє цивільних – у Красногорівці та Новоселівці Першій, пошкоджено приватні оселі. 

Керовану авіабомбу "КАБ-250" росія скинула вчора на Торецьк – зруйнувала резервуар для накопичення води. Сьогодні вночі росіяни завдали по місту ще один бомбовий удар, пошкодили магазин.

Також Очеретине зазнало ворожого авіаудару – зруйновано три приватних будинки.

11.04.24, 08:57 • [views_0]