vorozhi-obstrili-sil-ato-v-avdiyivtsi-stali-intensivnishimi-a-lisenko

Ворожі обстріли сил АТО в Авдіївці стали інтенсивнішими - А.Лисенко

 • 10996 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. За минулу добу ворожі обстріли сил АТО в Авдіївці стали інтенсивнішими. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"Інтенсивнішими стали ворожі обстріли сил АТО у Авдіївці та на її околицях. Бойовики активізувалися у промзоні близько 10-ї ранку. Після багатогодинних перестрілок, одного танкового та цілого ряду мінометних обстрілів бойові дії поблизу Авдіївки припинилися незадовго до опівночі", - повідомив він.

На світлодарській дузі, за словами А.Лисенка, бойовики активізувалися вже зранку і до самої опівночі, де з періодичністю у дві-три години обстрілювали позиції сил АТО з озброєння БМП та іншого легкого озброєння. Епізодично незаконні збройні формування застосовували там міномети.

На Горлівському периметрі противник важкого озброєння не застосовував. Кожен з епізодів порушення тиші окупантом тривав від 30 хвилин до години. Переважна більшість обстрілів на цій ділянці фронту прийшлася на Зайцеве.

А.Лисенко також повідомив, що у сусідньому з Донецьким летовищем Невельському відразу після опівночі ворог провів короткий мінометний обстріл. У безпосередній близькості з самим летовищем вранці та перед заходом сонця противник відкривав вогонь з легкого озброєння у напрямку наших позицій.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 35 ворожих обстрілів, зокрема 13 – з важкого озброєння.

Нагадаємо, у Міноборони констатують зростання інтенсивності бойових дій на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП