voskovi-kopiyi-prezidentiv-ssha-i-meksiki-zustrilisya-u-muzeyi-mekhiko

Воскові копії президентів США і Мексики “зустрілися” у музеї Мехіко

 • 15542 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Воскові копії президента США Дональда Трампа і президента Мексики Ендріке Пеньї Ньєто “зустрілися” в музеї у Мехіко, передає УНН з посиланням на Reuters.

Після того, як воскові копії лідерів обох країн опинилися пліч-о-пліч, мексиканці сподіваються на реальну зустріч Д.Трампа і Е.П.Ньєто.

“Вони повинні зустрітися і обговорити новий порядок денний, бо ми цивілізовані держави зрештою. А цивілізовані держави повинні уміти домовлятися, правда ж?”, – висловив свою думку менеджер музею Цезар Урбано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воскову фігуру Д.Трампа представили у лондонському Музеї мадам Тюссо

Нагадаємо, що зустріч президентів була запланована 31 січня, однак через розбіжність у поглядах обох очільників, вона не відбулася.

Як повідомляв УНН, президент Мексики Енріке Пенья Ньєто повідомив про скасування запланованого на 31 січня візиту до Вашингтона для переговорів з президентом США Дональдом Трампом.

А Д.Трамп у свою чергу у Twitter заявив, що мексиканському президентовіЕнріке Пенья Ньєто ‎варто скасувати візит до Вашингтону, якщо Мексика не збирається фінансувати будівництво ‎стіни на кордоні між двома країнами.

Українські Національні Новини

Новини Світу