vosmero-lyudey-zaginuli-pid-chas-teraktu-na-pivden-vid-bagdada

Восьмеро людей загинули під час теракту на південь від Багдада

 • 7738 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Теракт в містечку-оазисі на південь від Багдада в понеділок забрав життя восьми осіб і залишив пораненими щонайменше шістьох. Про це з почиланням на іракських чиновників повідомляє AFP, передає УНН.

Напад стався в Айн аль-Тамері. У ньому брали участь шість терористів-смертників, деякі з яких, ймовірно, були вбиті силами безпеки, перш ніж вони змогли підірвати себе.

У раді провінції Кербела повідомили, що шість терористів-смертників, озброєні легкою зброєю, а також вибуховими речовинами, намагалися проникнути в Айн аль-Тамер рано в понеділок.

Але вони зіткнулися з силами безпеки в районі Аль-Джихад і підірвали вибухові пристрої там, внаслідок чого загинули восьмеро людей, що підтвердив лікар.

Міністерство внутрішніх справ виступило із заявою про напад, заявивши, що п'ять з бомбардувальників були вбиті силами безпеки, шостий підірвав себе всередині будинку.

Відповідальність за напад відразу на себе не взяло жодне з угруповань, але джихадисти з "Ісламської держави" часто здійснюють теракти-самогубства в Іраку.

Атаки в південному Іраку бувають рідко, особливо в порівнянні з частими вибухами, які стаються в Багдаді.

Українські Національні Новини

Новини Світу