vovchansk-odne-z-naybilsh-obstrilyuvanikh-vorogom-mist-sinyegubov

Вовчанськ є одним з найбільш обстрілюваних ворогом міст - Синєгубов

 • 454983 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Російські війська минулої доби продовжували обстріли трьох районів Харківської області, Вовчанськ - одне з найбільш обстрілюваних ворогом міст. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН

Цитата

"Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Одним з найбільш обстрілюваних ворогом міст є Вовчанськ", - вказав голова ОВА.

Деталі

Зі слів Синєгубова, внаслідок вчорашніх обстрілів у Вовчанську пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, об'єкти цивільної промисловості та крамниці. Внаслідок влучання снаряду в цивільний автомобіль загинула 55-річна жінка, 47-річний водій цього авто отримав поранення та був госпіталізований.

Внаслідок обстрілу села Колодязне Куп'янського району, з його слів, пошкоджені приватні житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Загинув 42-річний цивільний чоловік, який у момент обстрілу їхав у машині.

У селищі Дворічна Куп'янського району осколкове поранення зазнав 58-річний цивільний чоловік. Отримав медичну допомогу на місці, додав Синєгубов.

"На лінії зіткнення ворог не полишає спроб наступу, але отримує рішучу відсіч та несе втрати. Наші Захисники надійно тримають свої позиції", - зазначив голова ОВА.

Доповнення

Протягом доби армія рф завдала 40 авіаційних, 12 ракетних ударів та здійснила понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна