vr-zvernetsya-do-obsye-z-propozitsiyeyu-nadati-zvit-schodo-kilkosti-zvilnenikh-zaruchnikiv-za-dva-roki

ВР звернеться до ОБСЄ з пропозицією надати звіт щодо кількості звільнених заручників за два роки

 • 7542 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Український парламент звернеться до ОБСЄ з пропозицією надати звіт – скільки було звільнено за два роки заручників. На цьому наголосила народний депутат, голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз під час зустрічі із Координатором підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи від ОБСЄ Тоні Фрішем, передає УНН.

Як повідомила І.Фріз на своїй сторінці у Facebook, у рамках Мінської платформи при Парламенті, разом з колегами провела зустріч з Координатором підгрупи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи від ОБСЄ Тоні Фрішем.

“Два питання: звільнення всіх заручників та водопостачання до ОРДЛО. Так, саме це....і ще робота КПВВ, пенсії та біженців з України в Польщі та Білорусі (останнє є повною нісенітницею). Український парламент звернеться до ОБСЄ з пропозицією надати звіт — скільки було звільнено за два роки заручників”, — написала І.Фріз.

Нагадаємо, радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт заявив, що з початку проведення антитерористичної операції на сході України було звільнено і знайдено 3083 заручники.

Українські Національні Новини

Політика