vru-zvernulasya-do-mizhnarodnikh-partneriv-schodo-skorishogo-stvorennya-radi-ekspertiv-aks

ВРУ звернулася до міжнародних партнерів щодо скорішого створення ради експертів АКС

 • 8111 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Верховна Рада України звернулась до міжнародних партнерів щодо скорішого подання кандидатів на участь у громадській рад міжнародних експертів. Про це на брифінгу повідомив голова ВРУ Андрій Парубій, передає УНН.

"Я сподіваюся, що суд буде створений ще до завершення цього року. І тому ми звернулися до наших міжнародних партнерів, щоб вони чимшвидше подавали своїх кандидатів для участі в громадській раді міжнародних експертів, і я і надалі буду робити усе можливе, щоб чимшвидше суд антикорупційний був створений і почав виконувати свої функції", - заявив Парубій.

Також він відзначив, що теоретично процес створення Антикорупційного суду можна завершити до кінця цього року.

"Я переконаний, що усі наші міжнародні партнери будуть діяти швидко і ефективно. Це теоретично можна завершити до кінця цього року, і я думаю, що ми повинні всі докласти зусиль, щоб процес формування антикорупційного суду завершився до кінця цього року", - відзначив він.

Як повідомялв УНН, Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про Вищий антикорупційний суд. За відповідне рішення проголосували 315 народних депутатів.

Українські Національні Новини

Політика