vstup-do-aspirantury-u-2024-rotsi-proide-cherez-konkursni-vyprobuvannia-z-inozemnoi-movy

Вступ до аспірантури у 2024 році пройде через конкурсні випробування з іноземної мови

 • 28643 переглядiв

У 2024 році вступ до аспірантури в Україні відбуватиметься за результатами іспитів, зокрема іспиту з іноземної мови з мінімальним результатом 130 балів.

У 2024 році вступ до аспірантури відбуватиметься через конкурсні випробування, включаючи тестування з іноземної мови. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України, передає УНН.

Деталі

У 2024 році вступ до аспірантури в Україні буде здійснюватися через конкурсні випробування відповідно до оновленого Порядку прийому.

Для успішного вступу абітурієнтам необхідно мати результати Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) за 2023 або 2024 рік.

Згідно з вимогами, оцінка за іноземну мову має бути не менше ніж 130 балів, а за тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) — не менше ніж 100 балів. Результати ЄВІ будуть автоматично внесені до Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).

Додамо

Абітурієнти, які володіють міжнародним сертифікатом з іноземної мови на рівні B2 чи вище (наприклад, TOEFL, IELTS, Cambridge English), звільняються від складання іспиту з іноземної мови. Такі сертифікати розглядаються як еквівалент вступного іспиту з іноземної мови на найвищий бал.

Вступна кампанія-2024: затвердили нові правила прийому вступників20.03.24, 16:24 • [views_0]

Юлія Котвицька

Анонси