vstupnyky-mozhut-zareiestruvatysia-na-nmt-cherez-diiu-yak-tse-zrobyty

Вступники можуть зареєструватися на НМТ через "Дію": як це зробити

 • 84236 переглядiв

Вступники до вищих навчальних закладів України відтепер можуть зареєструватися для участі в національному багатопредметному тестуванні (ЗНО) через мобільний додаток "Дія", що пришвидшує процес реєстрації.

Вступники у заклади вищої освіти можуть зареєструватися на національний мультипредметний тест (ТЕСТ) через застосунок "Дія", повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти у понеділок, пише УНН.

Деталі

"Охочі зареєструватися для участі в НМТ під час створення персонального кабінету мають змогу скористатися мобільним застосунком "Дія". Для цього достатньо мати ID-картку або закордонний паспорт у "Дії", - повідомили в УЦОЯО у соцмережах.

Зазначається, що реєстрація з використанням застосунку "Дія" пришвидшить процес проходження цього кроку.

Учасникові, як вказано, достатньо через "Дію" надіслати копію цифрового паспорта - персональні дані, необхідні для реєстрації, будуть завантажені до сервісу реєстрації автоматично. Окрім того, не потрібно буде додатково завантажувати копії паспорта та картки платника податків вручну, вказали в УЦОЯО.

Як це зробити?

Зайшовши на сторінку спеціального сервісу "Реєстрація для участі в НМТ" натисніть на кнопку "Розпочати реєстрацію", потім виберіть опцію "Створити за допомогою Дії", далі натисніть на QR-код або відскануйте його камерою смартфона, на якому встановлена "Дія" та підтвердіть відправлення копії паспорта "Дія.Підписом". 

Далі в сервісі реєстрації залишається заповнити коротку стандартну форму. Після цього обов'язково треба натиснути відповідну кнопку в сервісі, щоб ваші дані пішли на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, розповіли в УЦОЯО.

Доповнення

14 березня розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно.

Тестування проходитиме під час основних і додаткових сесій:

  • основні: 14 травня – 25 червня;
  • додаткові: 11–19 липня

Інформацію про результати основних сесій НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено в персональних кабінетах учасників до 2 липня, додаткових сесій – до 26 липня.  

20.03.24, 16:24 • [views_0]

Юлія Шрамко

Суспільство