y-khan-nashe-zavdannya-dopomogti-stabilizuvati-situatsiyu-v-ukrayini

Й.Хан: наше завдання допомогти стабілізувати ситуацію в Україні

 • 10932 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Єврокомісар Йоганнес Хан під час зустрічі з Першим віце-прем’єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим запевнив, що ЄС цілковито підтримує Україну і привітав амбітні реформи, які проводить Уряд у соціальній, економічній та торговельній сфері. Про це УНН повідомили у прес-службі Мінекономрозвитку.

“У ЄС ми бачимо як Україна рішуче працює для зміцнення економіки України в діючих складних умовах. Розуміємо і підтримуємо Вас бо реформи мають врешті позитивно позначитися на житті громадян, збільшити їхні доходи, покращити соціальну складову. Наше основне завдання - допомогти стабілізувати ситуацію в Україні. А те, як ви впоралися із питанням щодо 1,7 млн внутрішніх переселенців і досі слугує нам у ЄС за приклад рішучості і мужності України у подоланні труднощів, викликаних ситуацією на Сході”, - відзначив Й.Хан.

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ України Павло Клімкін на полях Мюнхенської конференції обговорив з єврокомісаром Йоханесом Ханом питання безвізового режиму для України.

Українські Національні Новини

Політика