yak-rosiiany-zakhopliuiut-ukrainske-maino-na-tot-fedorov

Як росіяни захоплюють українське майно на ТОТ - Федоров

 • 69230 переглядiв

Російські окупанти захоплюють українське майно на окупованих територіях та оголошують його безхазяйним згідно з російським законодавством: з початку квітня в Мелітополі вже захоплено 60 квартир і будинків.

Російські загарбники декларують захоплену нерухомість українців на окупованих територіях за російським законодавством. Від початку квітня росіяни "визнали" безхатніми 60 квартир та будинків у захопленому ними Мелітополі. Про це пише голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

На ТОТ триває масштабний грабіж майна українців За перші дні квітня окупанти визнали безхазяйними 60 квартир та будинків у тимчасово окупованому Мелітополі.

- повідомив Федоров.

Деталі

Федоров зазначив, що аби довести право на своє ж майно, мелітопольцям потрібно приїхати в окуповане місто з правовстановлюючими документами та мати при собі ще й паспорт рф. Однак, при цьому росія робить усе можливе, щоб якомога більше людей на ТОТ не пустили.

Зазначається. що довіреності на операції з нерухомістю росіяни не приймають. Визнають лише ті, що оформлені між громадянами рф й на території рф.

Окупанти декларують, що оформлення нерухомості за російським законодавством  буде тривати до 2028 року. Та місцеві колаборанти пришвидшують так звану інвентаризацію, аби віджати якомога більше майна у власників, що виїхали.

- додав Федоров.