yarmolenko-dopomig-vest-khemu-probitisya-do-nastupnogo-raundu-kubku-angliyskoyi-ligi-ffu

Ярмоленко допоміг "Вест Хему" пробитися до наступного раунду Кубку англійської ліги – ФФУ

 • 16694 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Дебют українського футболіста Андрія Ярмоленка у стартовому складі "Вест Хему" завершився перемогою команди в сезоні 2018-2019. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України, передає УНН.

"Андрій Ярмоленко вперше з’явився у стартовому складі "Вест Хему", який проводив матч Кубку англійської ліги на виїзді проти "Уїмблдону". Команда українця перемогла з рахунком 3:1, що стало першою звитягою "Молотобійців" у сезоні-2018/2019", - розповіли у ФФУ.

Нагадаємо, в УЄФА цікавляться скандальним трансфером Ярмоленка, зокрема, невиконанням ФК “Динамо Київ” своїх зобов'язань зі сплати платежу солідарності спортивній школі футболіста.

Зауважимо, що сума трансферу Ярмоленка, за даними ЗМІ, становила 25 млн євро, які ТОВ “Футбольний клуб Динамо (Київ)” (Україна) разом зі створеною ними ж компанією “Динамо Київ” (Кіпр) Лтд отримали від дортмундської “Борусії”.

За даними директора спортшколи "Юність", яка виховала футболіста, у “Динамо” платити за Ярмоленка не збираються. Тож у школі сподіваються на реакцію УЄФА.

За фактом шахрайства із перерахунком коштів від ФК "Динамо Київ" невідомій ГО замість школи "Юність" правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Спорт