yarmolenko-rozpoviv-pro-igrovu-formu-pered-sparingami-za-zbirnu-ukrayini

Ярмоленко розповів про ігрову форму перед спарингами за збірну України

 • 8530 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Напередодні товариських матчів проти Марокко та Албанії один із лідерів "синьо-жовтих" Андрій Ярмоленко розповів про кінцівку сезону та своє повернення до національної команди. Про це інформує сайт ФФУ, передає УНН.

"До збірної завжди хочеться їхати, бо тут панує чудова атмосфера. Ми всі — як велика сім’я. Тому, будучи травмованим, я хотів підтримати нашу команду. Зараз приїхав із великим задоволенням, адже давно не грав. Готовий допомогти всім, чим зможу, віддати всі сили. Я дякую тренерському штабу за довіру. За власними відчуттями, перебуваю в непоганій формі, але, звичайно, потребую більше ігрової практики", – зізнався наш земляк.

Про фінал Ліги чемпіонів у Києві: "я хотів, щоб переміг "Ліверпуль", але розумів, що фаворитом є "Реал". Тому, коли в мене запитували, хто виграє, я говорив, що іспанський клуб. Хоча у глибині душі хотілося, аби перемогли англійці, оскільки як тренер мені симпатичний Юрген Клопп, сама команда демонструє яскраву гру, у неї чудові вболівальники. Чого лише варті ті матчі, які "Ліверпуль" провів у Лізі чемпіонів до фіналу. Проте футбол не був би футболом без помилок і таких фантастичних голів, як той, що забив Гарет Бейл".

Варто зазначити, що Ярмоленко повернувся до головної команди країни після перерви, пов’язаної з травмою. Додамо також, 31-го травня Україна проведе перший із 2-х спарингів із Марокко.

Українські Національні Новини

Спорт