yes-pohrozhuie-tiktok-lite-zaboronoiu-cherez-funktsiiu-vynahorody-za-perehliad-pytannia-bezpeky-ditei

ЄС погрожує TikTok Lite забороною через функцію винагороди за перегляд: питання безпеки дітей

 • 20971 переглядiв

ЄС погрожує заборонити платну функцію TikTok Lite через занепокоєння щодо її потенційного негативного впливу на психічне здоров'я та безпеку дітей.

ЄС погрожує заборонити TikTok Lite через функцію винагороди за перегляд. Про це повідомляє The Guardian, передає УНН.

Деталі

Європейський союз оголосив про можливу заборону нової функції винагороди за перегляд в додатку TikTok Lite через питання безпеки дітей. Ця функція, яка надає користувачам винагороду за перегляд відеороликів, може бути призупинена, якщо не буде вирішено питання забезпечення захисту молоді під час їх використання нових цифрових можливостей.

ЄС заявив дана функція може стати причиною залежності, аналогічної сигаретній. Комісія вимагає від компанії представлення "переконливих" доказів того, що діти захищені від потенційних негативних наслідків.

Це може стати першим випадком, коли ЄС використає свої нові повноваження згідно з Законом про цифрові послуги (DSA), щоб накласти санкції на соціальні медіа компанії.

Комісія надала TikTok час до середи для подання своїх аргументів на захист, які будуть ретельно оцінені перед прийняттям остаточного рішення.

Комісія вказала, що функція винагород може бути призупинена, якщо не буде надано задовільної відповіді на занепокоєння щодо впливу на психічне здоров'я користувачів.

TikTok загрожує потенційна заборона в США: Палата представників ухвалила законопроект13.03.24, 17:28 • [views_0]