yes-skhvalyv-novi-sanktsii-cherez-smert-navalnoho-shcho-vidomo

ЄС схвалив нові санкції через смерть навального: що відомо

 • 32399 переглядiв

Європейський Союз затвердив нові санкції проти 30 осіб і двох організацій, пов'язаних зі смертю олексія навального, включаючи представників російської судової системи, які зіткнуться з забороною на поїздки, заморожуванням активів та іншими обмеженнями.

Євросоюз схвалив нові санкції у зв'язку із смертю олексія навального. Про це глави МЗС країн ЄС домовились сьогодні на зустрічі у Брюсселі, передає УНН із посиланням на Bild.

"Ми встановили необхідність застосування санкцій до 30 фізичних осіб та двох організацій, пов'язаних зі смертю навального", - сказав глава МЗС Португалії Жоау Гомеш Кравінью.

Деталі

За даними ЗМІ, санкції зачеплять представників судової системи рф. Їм заборонять в'їжджати до ЄС та вести бізнес із європейцями. Їхні рахунки та інші активи будуть заморожені. Конкретні імена тих, хто потрапить під санкції, будуть опубліковані в офіційному журналі ЄС найближчими днями. Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель також схвалив перейменування інструменту санкції ЄС за порушення прав людини на честь навального.

Антоніна Туманова

Політика