yes-zaprovadiv-sanktsiyi-schodo-vidpovidalnikh-za-vibori-v-krimu-osib

ЄС запровадив санкції щодо відповідальних за вибори в Криму осіб

 • 15096 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко привітав громадян з офіційним рішенням Ради ЄС про запровадження санкцій проти п’яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів Президента РФ в тимчасово окупованому Криму та Севастополі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вітаю офіційне рішення Ради ЄС про запровадження санкцій проти п’яти осіб, відповідальних за незаконне проведення виборів Президента РФ в тимчасово окупованому Криму та Севастополі", - написав Президент.

Він підкреслив, що покарання за будь-які незаконні дії проти суверенітету та територіальної цілісності України є неминучим.

"Мої зустрічі в Аахені з лідерами ЄС, Франції, Німеччини чітко підтвердили, що тема деокупації та відновлення суверенітету України над Кримом є одним з нагальних пріоритетів європейського порядку денного",- додав Порошенко.

Нагадаємо, у п’ятницю 11 квітня Президент заявив про те, що Україна отримала повідомлення щодо введення персональних санкції відносно тих осіб, які приймали безпосередню участь у проведені незаконних виборів президента РФ на території Криму.

Українські Національні Новини

Політика