yevropol-zakriv-odin-z-naybilsh-nebezpechnikh-saytiv

Європол закрив один з найбільш небезпечних сайтів

 • 14548 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Сайт Webstresser.org, який закрив Європол, вважався одним з найбільших у світі сервісів зі здійснення замовлених DDoS-атак. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Європолу.

24 квітня адміністраторів ресурсу заарештували в рамках міжнародної операції Power Off – арешти були проведені у Великобританії, Хорватії, Канаді та Сербії.

Webstresser.org вважався одним з найбільших у світі сервісів зі здійснення замовлених DDoS-атак. На момент закриття на ньому було зареєстровано 136 тисяч користувачів.

За останні кілька років з допомогою WebStresser було здійснено понад 4 млн атак. Цілями ставали критично важливі онлайн-сервіси, банки, урядові ресурси, а також сервери ігрової індустрії. Зазначається, що стосовно найактивних користувачів WebStresser у Нідерландах, Іспанії, Італії, Хорватії, Великобританії, Австралії, Канаді та Гонконгу було вжито заходів.

Як повідомляв УНН, хакери зашифрували сайт Міністерства енергетики та вугільної промисловості та вимагають викуп у біткоінах за повернення до нормальної роботи

Українські Національні Новини

Новини Світу